Advies VVE Servicenet

Naast kopersbegeleiding, bouwtoezicht, etc. ondersteunen wij regelmatig Verenigingen van Eigenaren, zoals VVE Servicenet uit Apeldoorn. Met deze organisatie is een samenwerkingsverband voor het uitvoeren van VvE-beheersactiviteiten. Met een breed scala aan professionele diensten ondersteunen we zowel bewoners als besturen van Verenigingen van Eigenaren.
VVE Servicenet roept appartementeigenaren op zich beter te organiseren. Het brengt VvE's bij elkaar om op alle gebieden die van belang zijn, kennis uit te wisselen en samen te werken. Dat kan leiden tot beter beheer en kostenbesparingen en ook tot meer invloed op de woonomgeving. 

VvE’s: Technisch beheer 

In het verleden hadden beheerders veelal een administratieve taak. Hoewel VvE Servicenet borg staat voor financiële, administratieve en communicatieve zaken, is technisch beheer haar kerntaak. De samenwerking met bruggeman is hierin een belangrijke stap. Technische en juridische kennis zijn immers cruciaal voor goed beheer. Bruggeman heeft die kennis in huis. 

Service voor Verenigingen van Eigenaren 

VVE servicenet stelt voor de VvE’s een webapplicatie beschikbaar om hun administratie op orde te houden. Hiermee kunnen zij tevens eenvoudig en doeltreffend communiceren, zowel onderling als met de beheerder. De leden van de VvE zijn altijd op de hoogte van initiatieven van het VvE-bestuur en van de voortgang van de plannen. Dat levert direct voordelen op:

  • grotere betrokkenheid, waardoor besluiten meer gedragen worden;
  • sneller oplossen van klachten;
  • voorkomen van klachten (is veel positiever, geeft meer tevredenheid);
  • appartementen zijn beter verkoopbaar als de VvE goed functioneert.

 

Links Gert van de Beek, directeur VVE servicenet, 
rechts Jos Bruggeman van bruggeman bouwadvies.

Meer weten over advies aan VvE’s of de samenwerking met VvE Servicenet