Bouwkundig advies

Verbouw- of nieuwbouwplannen? Een goed bouwkundig advies is onmisbaar voor een perfect eindresultaat. Bruggeman bouwadvies heeft de kennis in huis om u stap voor stap te begeleiden en te adviseren. Goed voorbereid een bouwkundig traject ingaan kan straks een heleboel geld schelen. Bij ons geen kleine lettertjes, onverwachte kosten of vervelende gesprekken. We begeleiden u naar een perfect eindresultaat. Zonder gedoe en vooral zonder stress. 

Wat kost een bouwkundig advies? 

De investering voor een gedegen bouwkundig advies verdient zich snel terug. Want u kunt na afloop van de bouwfase direct de vruchten plukken en van uw woning genieten. Zonder stress over verborgen gebreken of onverwacht meerwerk. 

Is een bouwkundig advies altijd nodig?

Een bouwkundig advies kan veel problemen voorkomen. Daarom adviseren wij particuliere en mkb ondernemers die verbouw- of nieuwbouwplannen hebben om goed beslagen ten ijs te komen. Tegenslag zit altijd in een klein hoekje. Dit kunt u simpelweg voorkomen met een uitgekiend plan van aanpak. Daarnaast is het van belang dat u slechts één aanspreekpunt heeft,  nl. onze bouwcoördinator. Hij houdt u op de hoogte van de vorderingen, bewaakt de planning en bespreekt de voortgang met u . Tevens zorgt hij dat het werk zorgvuldig en professioneel uitgevoerd wordt. Kortom, een gedegen bouwkundig advies levert u niet alleen een financieel voordeel op, maar vooral ook een goede nachtrust.

Benieuwd hoe wij voor uw plan een bouwkundig advies opzetten?