Kopersbegeleiding

Een gedegen kopersbegeleiding kan u veel tijd én geld besparen. Immers, kopers zijn (terecht) kritisch als het gaat om kosten en opties voor hun toekomstige woning. Het kopen van een huis is een belangrijk en spannend moment waarbij veel op de koper afkomt. Belangrijke keuzemomenten volgen elkaar in rap tempo op. Een goede communicatie is, zeker in deze periode, dan ook essentieel. Niet iets wat u als verkoper of bouwer er even ‘bij’ doet in deze toch al hectische periode. Kopersbegeleiding is een intensief, maar effectief proces dat veel rendement kan opleveren. Onze aanpak is uiteraard gericht op dit resultaat. En dat gaat verder dan het opstellen van een wensenlijst van de koper.

Kopersbegeleiding vanaf het eerste ontwerp 

Bruggeman bouwadvies pakt kopersbegeleiding grondig aan. En dat doen we al in vroeg stadium. Zo kan vanaf het eerste ontwerp een efficiencyslag gemaakt worden. We informeren en instrueren showroommedewerkers, stellen verkoopbrochures en optielijsten op, nodigen kopers uit en nemen wensen op. Daarnaast beheren we het logistieke proces. We zorgen desgewenst voor een speciale website. En we stemmen voortdurend zorgvuldig af met alle betrokken partijen. Daarbij letten we scherp op de details. En uiteraard stellen we lijsten op voor uitvoering en financiële administratie en houden alle partijen op de hoogte van de voortgang. Bruggeman vormt het centrale aanspreekpunt, waardoor de kans op fouten en ‘ruis op de lijn’ fors geminimaliseerd wordt.

Kopersbegeleiding: voor meer rendement

 Kortom, we houden de planning strak en zorgen dat alle gemaakte afspraken nagekomen worden. Indien gewenst, ondersteunt Jos Bruggeman ook de kopers bij het woongereed maken en/of de inrichting van hun woning. Dankzij een uitgebreid netwerk van professionals, zetten we vlot de juiste deskundige in.
Bruggeman bouwadvies is dus graag uw onafhankelijke partner in elk bouwproces. Naast de kopersbegeleiding vervullen we de rol van bouwplanontwikkelaar, bouwkundig opzichter en deskundige bij opleveringen of bouwkundige keuringen

 

Hoeveel rendement kunt u halen uit professionele kopersbegeleiding