Bouwplan maken? Bouwplanontwikkeling voorkomt verrassingen 

Een bouwplan maken is een intensief proces. Immers, dit is het moment om na te denken over het toekomstige gebruik van uw woning of bedrijfspand. Hoe maakt u de juiste keuzes in deze fase, waarin u voortdurend moet schakelen tussen budget, planning, praktijk en toekomst? Bruggeman bouwadvies ervaart het dagelijks: veel mensen verkijken zich op hun eigen tijdsinvestering om bouwplannen te realiseren. Het inschakelen van een onafhankelijke deskundige die u de zorgen van bouw(plan)proces uit handen neemt is een zinvolle investering. 

 

Deskundige ondersteuning bij uw bouwplan 

We ondersteunen particulieren en mkb’ers al in een vroeg stadium bij bouw- of verbouwplannen. Van het eerste ontwerp tot het daadwerkelijk maken van het bouwplan. Bruggeman stelt zijn ervaring en expertise graag voor u ter beschikking. U bent en blijft opdrachtgever. Samen stellen we een programma van eisen op en contracteren we architect en adviseurs. Zij vertalen uw wensen naar tekeningen en berekeningen voor de bouwvergunning. We vullen aan met extra informatie om vervolgens een geschikte aannemer te zoeken. In deze fase verrichten wij de voorbereidende werkzaamheden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. 

 

Uw bouwplan wordt werkelijkheid

De bouw kan beginnen. Bruggeman houdt als opzichter/bouwmanager voortdurend vinger aan de pols en checkt of de gemaakte afspraken correct worden uitgevoerd. Wij behartigen uw belangen als professioneel aanspreekpunt voor de aannemer. Dit komt de kwaliteit van de uitvoering van het bouwplan ten goede. Zelf heeft u slechts minimaal omkijken naar de bouwwerkzaamheden. Maar u profiteert van een maximaal rendement!

 

Voordelen van professionele bouwplanontwikkeling

  • Duidelijke communicatie: alle partijen hebben te maken met één aanspreekpunt 
  • Geen verrassingen: Bruggeman spreekt de taal van de bouw én van de opdrachtgever 
  • Transparante kosten met vooraf overeengekomen tarieven 
  • Vaktechnische kennis 

 

Complete dienstverlening
Van het programma van eisen tot en met de oplevering: Bruggeman bouwadvies biedt u complete en deskundige ondersteuning. En onze dienstverlening gaat verder dan bouwplanontwikkeling. We helpen bij het opstellen van een Meerjaren Onderhouds Plan en denken met u mee over toekomstige kosten en investeringen. Zo weet u wat u kunt verwachten en blijft uw bouwwerk ook in de gebruikersfase in optimale conditie.
Ook een bouwplan maken