Referenties

 

Kopersbegeleiding ook iets voor uw bedrijf?

Wij hebben nog ruimte in onze planning om ook u te ontzorgen voor wat betreft het onderdeel kopersbegeleiding. Zodat u zich volledig kunt richten op de werkelijke voorbereiding van het project en wij de klantcontacten. Bel ons voor een afspraak en alle opties kunnen we bespreken.

Lees meer »

Wiener & Co te Amsterdam

Voor Heijmans Amersfoort hebben wij de kopersbegeleiding uitgevoerd voor 28 luxe appartementen. Project Wiener & Co werd opgeleverd in 2017.

Lees meer »

Rugwoningen Nijkerk

Voor Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf, kopersbegeleiding voor 14 rugwoningen gerealiseerd. Dit project werd in 2015 opgeleverd en afgerond.

Lees meer »

Colorant Veenendaal

Voor Van Driesten Harskamp bouwbedrijf B.V. mochten wij voor 25 koopappartementen in gebouw Colorant te Veenendaal de kopersbegeleiding verzorgen. Het project is opgeleverd in 2015.

Lees meer »

Brederode Westervoort

Voor Van Campen Bouwgroep B.V. verzorgden wij de kopersbegeleiding voor 18 koopappartementen. Het gehele project is opgeleverd in 2016.

Lees meer »

Laan van Zonnehoeve Apeldoorn

Voor Vereniging CPO Zonne Entree Apeldoorn hebben wij 20 koopwoningen begeleid aan de Laan van Zonnehoeve. Deze koopwoningen zijn gebouw in staalbouwframe en werden in 2011 opgeleverd.

Lees meer »

Klompenmakerij Barneveld

Voor Van Driesten Harskamp bouwbedrijf B.V. hebben wij de kopersbegeleiding van 4 koopappartementen in Barneveld uitgevoerd. De appartementen zijn opgeleverd in 2016.

Lees meer »

Het Leesten Zutphen

Voor de Van Campen Bouwgroep B.V. mochten wij de kopersbegeleiding van 42 energie neutrale woningen koopwoningen te Zutphen verzorgen. Dit project werd opgeleverd in 2015.

Lees meer »

Het Hoefje Lunteren

Voor Vereniging CPO 't Hoefje hebben wij 10 koopwoningen begeleid in Lunteren. De woningen zijn opgeleverd in 2015.

Lees meer »

De Reiger Barneveld

Voor Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf hebben wij de kopersbegeleiding uitgevoerd voor 5 koopwoningen in Barneveld. Project De Reiger werd opgeleverd in 2015.

Lees meer »

Smachtenburg Harskamp

Voor opdrachtgever Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf BV hebben wij de kopersbegeleiding mogen uitvoeren voor 29 koopwoningen. De woningen zijn opgeleverd in 2016.

Lees meer »